Finalister i Det Norske Måltid
Tre av våre samarbeidspartnere; Jærbær fra Jone Wiig, Sølvsider fra Apal Sideri og Mak Kimchi fra Ei...
Les mer
Tre av våre samarbeidspartnere; Jærbær fra Jone Wiig, Sølvsider fra Apal Sideri og Mak Kimchi fra Ei...
Les mer
Sommerværet har gitt utfordringer for både fruktprodusenter og Fruktpakkeriet i Årdal. I år har de b...
Les mer
Fjellam frå Ryfylke har nylig oppnådd Geografisk Beskyttet Betegnelse som er en av de strengeste kva...
Les mer
Apal Sideri og Dan Olav Sæbø vant den prestisjetunge Bedriftsutviklingsprisen i landbruket i Rogalan...
Les mer
TEAL har omfattende kunnskap og erfaring med å utvikle og gjennomføre vellykkede matfestivaler i Nor...
Les mer
Rogaland Siderlag gjennomførte en vellykket pilot.
Les mer
Grøningens Sjømatakademi åpnet dørene for barn i alderen 7-14 år.
Les mer
Onsdag 25. april møttes to av Rogalands gode mat- og drikkeprodusenter hos Seid Restaurant i 16. eta...
Les mer
Les mer
Les mer