This is my archive

Kvitsøylam tildelt Beskyttet Geografisk Betegnelse

Kvitsøylam har oppnådd den offisielle betegnelsen Beskyttet Geografisk Betegnelse. Dette er en stor ...

Les mer

Baby Blue - Norwegian Lobster Farm

Norwegian Lobster Farm startet leveranser av verdens første oppdrettet porsjonhummer tilbake i 2008,...

Les mer

What's Growing 2025

Stavanger kommune har tatt initiativ til en ny, nasjonal og internasjonal veksthuskonferanse som fin...

Les mer

Apal Sideri er vekstvinner på Vinmonopolet

2024 har vært et rekordår for Apal Sideri, hvor de ikke bare har styrket sin posisjon i den norske s...

Les mer

Lokalmatfabrikken

Er du en lokal produsent i regionen som brenner for å skape unike produkter, men mangler tilgang til...

Les mer

Kompetansenettverk lokalmat

Kompetansenettverket for lokalmat er en nasjonal ressurs som i over 20 år har styrket lokalmatnæring...

Les mer

Bli målbedrift i dag

Gjør 2025 til året der din bedrift virkelig vokser. Som en del av Næringshageprogrammet tilbyr vi un...

Les mer

En liten smak av øylivet med Øy-is

På idylliske Kalvøy driver familien Middelthon en mangfoldig og unik gård, med blant annet iskrempro...

Les mer

Ny koordinator for Tomatfestivalen

Vi i TEAL gleder oss til å ta over stafettpinnen som ny koordinator for Tomatfestivalen på Finnøy.

Les mer

Mikals Laks

Siden 2000 har Mikals Laks levert røykt og gravet laks av ypperste kvalitet til kresne kunder i både...

Les mer