FORRETNINGS- OG NÆRINGSUTVIKLING

scroll

Trenger du hjelp til å videreutvikle bedriften, eller sjekke ut nye forretningsidéer? TEAL har gode verktøy, samt kompetente og erfarne medarbeidere.  Vi bistår deg gjerne – med en forretningsutvikler –  eller vi kan stille med et helt team..

Ønsker dere å få fart i strategiprosessen?  Vi bistår gjerne med tilrettelegging og prosessveiledning, og kan også være med som coach eller rådgiver.  Har du et spennende prosjekt på gang?  Våre medarbeidere har solid erfaring fra en rekke spennende små og store prosjekter, både som prosjektmedarbeidere og prosjektledere.

Ønsker du å styrke merkevaren?  Vi kan hjelpe deg med prosessen fra A til Å.  Trenger dere styrebistand? Har dere det rette styret for fasen dere er inne i, med utfyllende kompetanse?  Eller trenger dere hjelp til god struktur og generell videreutvikling for å hente ut potensiale?  Vi har slik kompetanse!  Som næringshage har vi nær kontakt med kommuner, fylkeskommune, Innovasjon Norge, Forskningsrådet m.fl. og kan bistå din bedrift med søknadsprosesser.