Fjellam frå Ryfylke
Fjellam frå Ryfylke har nylig oppnådd Geografisk Beskyttet Betegnelse som er en av de strengeste kva…
Les mer
Sigve Skretting startet med Gladmat-arbeidet i 1998 og ledet de 10 første festivalene. Heidi Netland Berge arbeidet med Gladmat i flere år, først som prosjektleder og deretter som daglig leder. Nå er hun festivalsjef for Ryfest ved siden av jobben i TEAL.
TEAL har omfattende kunnskap og erfaring med å utvikle og gjennomføre vellykkede matfestivaler i Norge. Vårt team har spesialisert seg på å skape festivalopplevelser som fremhever mangfoldet i mat- og drikkekulturer, med fokus på lokal bærekraft, autentisitet og innovasjon. Vi har vært involvert i utvikling og gjennomføring av Gladmat, Mersmak i Skien, Matstreif i Oslo, Tomatfestivalen på Finnøy, Potetfestivalen på Bryne og nå sist Ryfest på Hjelmeland; Ryfest blei folkefest (strandbuen.no). NB: Betalingsmur.
Vi sikrer at alle deler av arrangementet er profesjonelt utført, fra planlegging av logistikk , samarbeid med leverandører til markedsføring . Alt for å gi publikum de beste muligheter til gode opplevelser. Har du behov hjelp til utvikling og/eller gjennomføring av et arrangement eller festival nær deg ta kontakt med Sigve (+47 907 51 025) eller Heidi (+47 990 03 457) for en uforpliktende prat.