This is my archive

Lokalmatfabrikken

Er du en lokal produsent i regionen som brenner for å skape unike produkter, men mangler tilgang til...

Les mer

Kompetansenettverk lokalmat

Kompetansenettverket for lokalmat er en nasjonal ressurs som i over 20 år har styrket lokalmatnæring...

Les mer

Bli målbedrift i dag

Gjør 2025 til året der din bedrift virkelig vokser. Som en del av Næringshageprogrammet tilbyr vi un...

Les mer

En liten smak av øylivet med Øy-is

På idylliske Kalvøy driver familien Middelthon en mangfoldig og unik gård, med blant annet iskrempro...

Les mer

Ny koordinator for Tomatfestivalen

Vi i TEAL gleder oss til å ta over stafettpinnen som ny koordinator for Tomatfestivalen på Finnøy.

Les mer

Mikals Laks

Siden 2000 har Mikals Laks levert røykt og gravet laks av ypperste kvalitet til kresne kunder i både...

Les mer

Veksthusnæringen i Rogaland

Bak store mengdene av friske, norske grønnsaker, frukt og bær som produseres i veksthus finner vi en...

Les mer

Finalister i Det Norske Måltid

Tre av våre samarbeidspartnere; Jærbær fra Jone Wiig, Sølvsider fra Apal Sideri og Mak Kimchi fra Ei...

Les mer

Eplejuice fra Ryfylkefrukt

Sommerværet har gitt utfordringer for både fruktprodusenter og Fruktpakkeriet i Årdal. I år har de b...

Les mer

Fjellam frå Ryfylke

Fjellam frå Ryfylke har nylig oppnådd Geografisk Beskyttet Betegnelse som er en av de strengeste kva...

Les mer