Grøningens sjømatakademi for barn og unge ble arrangert på Kvitsøy for første gang 7.juni
7. klasse fra Kvitsøy skole fikk en lærerik og spennende dag som blant annet inkluderte sanking av s...
Les mer
7. klasse fra Kvitsøy skole fikk en lærerik og spennende dag som blant annet inkluderte sanking av s...
Les mer
Innover i vakre Ryfylke, og langs Jøsenfjorden ligger Eiane Gard. Her har det vært gårdsdrift siden ...
Les mer
I 1952 åpnet Marcelius Pedersen slakterbutikk i Vågabakken. Nå lusker Sonja Hargaut og Ragnhild Alsv...
Les mer
Helgøysund Marina - Årets Gjestehavn 2022!
Les mer
Ryfylke er og har vært Rogaland sin fremste frukt- og bærregion. Ryfylke er et distrikt i Rogaland f...
Les mer
Kaldrøkt pinnekjøtt fra Fjellam frå Ryfylke ble finalist i den nasjonale konkurransen innen lokale m...
Les mer
1.mars åpner Joakim Moberg Wiborg – Bygdakokken - ny Kafé på Innbyggartorget på Judaberg. Joakim har...
Les mer
Et læringskonsept for barn og unge som inkluderer fisking, sanking, råvarebehandling og matlaging.
Les mer
Nyetablert kurs og kompetansesenter som bidrar til at enkeltindivid, ledere og næringsliv skal opple...
Les mer
Frukt- og bærsatsingen i Ryfylke har fått et voldsomt oppsving i seinere år, og i den sammenheng øns...
Les mer