This is my archive

Grøningens sjømatakademi for barn og unge ble arrangert på Kvitsøy for første gang 7.juni

7. klasse fra Kvitsøy skole fikk en lærerik og spennende dag som blant annet inkluderte sanking av s...

Les mer

Eiane Gard - Ny målbedrift i TEAL

Innover i vakre Ryfylke, og langs Jøsenfjorden ligger Eiane Gard. Her har det vært gårdsdrift siden ...

Les mer

Villa Rosehagen åpner Skafferiet i Vågabakken på Jørpeland

I 1952 åpnet Marcelius Pedersen slakterbutikk i Vågabakken. Nå lusker Sonja Hargaut og Ragnhild Alsv...

Les mer

Målbedriften Helgøysund Marina gikk helt til topps i nasjonal kåring

Helgøysund Marina - Årets Gjestehavn 2022!

Les mer

En fruktbar historie fra Ryfylke

Ryfylke er og har vært Rogaland sin fremste frukt- og bærregion. Ryfylke er et distrikt i Rogaland f...

Les mer

Fjellam frå Ryfylke vinner årets kjøtt foredlet

Kaldrøkt pinnekjøtt fra Fjellam frå Ryfylke ble finalist i den nasjonale konkurransen innen lokale m...

Les mer

Innbyggartorget på Judaberg

1.mars åpner Joakim Moberg Wiborg – Bygdakokken - ny Kafé på Innbyggartorget på Judaberg. Joakim har...

Les mer

Grøningen sjømatakademi

Et læringskonsept for barn og unge som inkluderer fisking, sanking, råvarebehandling og matlaging.

Les mer

Vivon

Nyetablert kurs og kompetansesenter som bidrar til at enkeltindivid, ledere og næringsliv skal opple...

Les mer

Ryfylkefrukt

Frukt- og bærsatsingen i Ryfylke har fått et voldsomt oppsving i seinere år, og i den sammenheng øns...

Les mer