This is my archive

Bli målbedrift i dag

Gjør 2025 til året der din bedrift virkelig vokser. Som en del av Næringshageprogrammet tilbyr vi un...

Les mer

En liten smak av øylivet med Øy-is

På idylliske Kalvøy driver familien Middelthon en mangfoldig og unik gård, med blant annet iskrempro...

Les mer

Ny koordinator for Tomatfestivalen

Vi i TEAL gleder oss til å ta over stafettpinnen som ny koordinator for Tomatfestivalen på Finnøy.

Les mer

Mikals Laks

Siden 2000 har Mikals Laks levert røykt og gravet laks av ypperste kvalitet til kresne kunder i både...

Les mer

Veksthusnæringen i Rogaland

Bak store mengdene av friske, norske grønnsaker, frukt og bær som produseres i veksthus finner vi en...

Les mer

Finalister i Det Norske Måltid

Tre av våre samarbeidspartnere; Jærbær fra Jone Wiig, Sølvsider fra Apal Sideri og Mak Kimchi fra Ei...

Les mer

Eplejuice fra Ryfylkefrukt

Sommerværet har gitt utfordringer for både fruktprodusenter og Fruktpakkeriet i Årdal. I år har de b...

Les mer

Fjellam frå Ryfylke

Fjellam frå Ryfylke har nylig oppnådd Geografisk Beskyttet Betegnelse som er en av de strengeste kva...

Les mer

Apal Sideri er vinner av Bedriftsutviklingsprisen 2024

Apal Sideri og Dan Olav Sæbø vant den prestisjetunge Bedriftsutviklingsprisen i landbruket i Rogalan...

Les mer

TEAL kan festivaler

TEAL har omfattende kunnskap og erfaring med å utvikle og gjennomføre vellykkede matfestivaler i Nor...

Les mer