Tomatfestivalen 2025
Lørdag 16. august fylles Judaberg med boder, smaker og mennesker når Tomatfestivalen igjen inviterer…
Les mer
Sigve Skretting startet med Gladmat-arbeidet i 1998 og ledet de 10 første festivalene. Heidi Netland Berge arbeidet med Gladmat i flere år, først som prosjektleder og deretter som daglig leder. Nå er hun festivalsjef for Ryfest ved siden av jobben i TEAL.
TEAL har omfattende kunnskap og erfaring med å utvikle og gjennomføre vellykkede matfestivaler i Norge. Vårt team har spesialisert seg på å skape festivalopplevelser som fremhever mangfoldet i mat- og drikkekulturer, med fokus på lokal bærekraft, autentisitet og innovasjon. Vi har vært involvert i utvikling og gjennomføring av Gladmat, Mersmak i Skien, Matstreif i Oslo, Tomatfestivalen på Finnøy, Potetfestivalen på Bryne og nå sist Ryfest på Hjelmeland; Ryfest blei folkefest (strandbuen.no). NB: Betalingsmur.
Vi sikrer at alle deler av arrangementet er profesjonelt utført, fra planlegging av logistikk , samarbeid med leverandører til markedsføring . Alt for å gi publikum de beste muligheter til gode opplevelser. Har du behov hjelp til utvikling og/eller gjennomføring av et arrangement eller festival nær deg ta kontakt med Sigve (+47 907 51 025) eller Heidi (+47 990 03 457) for en uforpliktende prat.
Lørdag 16. august fylles Judaberg med boder, smaker og mennesker når Tomatfestivalen igjen inviterer…
Les mer
Midt ute på vakre Eigerøy, bare hundre meter fra sjøen, finner du Seglem Gårdsutsalg & Bakeri. Et li…
Les mer
Forrige uke ble testversjonen av Blizbi lansert i Stavanger- og Ryfylkeregionen. Dette er en ny plat…
Les mer
TEAL tok med seg en variert gruppe deltakere på tur til Skottland for å oppleve Meatopia Glasgow og …
Les mer