Villa Rosehagen åpner Skafferiet i Vågabakken på Jørpeland

I 1952 åpnet Marcelius Pedersen slakterbutikk i Vågabakken. Nå lusker Sonja Hargaut og Ragnhild Alsvik etter i Marcelius sine fotspor og åpner Skafferiet Vågabakken. 70 år etter at Marcelius Pedersen åpnet slakterbutikk i Vågabakken skal disse damene skape en møteplass for alle fra null til hundre år.

Blir altfor lite plass i Rosehagen

Ordet – Skafferi betyr spiskammers på svensk, og i god Marcelius-ånd vil du her finne en salig miks av flotte interiør-produkter, nykvernet kaffe, matprodukter fra nært og fjernt, samt en iskrembar du bare kan drømme om. Skafferiet ønsker velkommen til både store og små, turister og lokalpatrioter, byaser og bønder.

Skafferi har vært i Villa Rosehagen en stund, men plassen ble for liten til å ha det utvalget Sonja og Ragnhild ønsker seg. Derfor falt valget på den gamle slakterbutikken i Vågabakken, som Per Torkelsens bestefar startet og drev i mange år. Per har derfor bidratt med verdifull historiekunnskap som blir en viktig del av rammene i butikken. Derfor er originale fliser beholdt slik at butikkens sjel får anledning til å bli med inn i den nye historien som nå bygges.

Villa Rosehagen har målbedriftsavtale med TEAL, med forretningsutvikler Sigve Skretting som rådgiver.

Flere nyheter