Veen Gard

Veen Gard ligger i Bjerkreim kommune og tilbyr overnatting i naturskjønne omgivelser, samt et lokalmatutsalg med spennende lokalproduserte produkter.

En naturperle for hele familien

Veen Gard er en gård utenom det vanlige med en idyllisk plassering, et yrende gårdsliv og et gårdsutsalg med lokale matvarer. Veen Gard er en gård i drift og har hovedfokus på geiter, kje, sauer og lam. Gården produserer årlig ca. 100 000 liter geitemelk og er fast leverandør til Tine. Noe av melken går til egenprodusert iskrem som du i dag kan få kjøpt på gården. I lokalmatutsalget kan du også kjøpe andre lokale produkter som blant annet brun og hvit geitost, spekemat, kjekjøtt, kaffe og saft.

Veen Gard driver også campingplass bestående av ca. 50 mål med oppstillingsplasser til telt, bobil og campingvogner, samt hytter til utleie. Campingen ligger ved Ytre Vinjavatnet omringet av høye fjell og vidstrakte innmarksbeiter, og byr på et mangfold av friluftsopplevelser. I tillegg ligger Gloppedalsura et steinkast unna, og det er kort vei til kjente naturopplevelser som Månafossen, Preikestolen og Kjerag. https://veengard.no

Vår rolle

TEAL bidrar i dag med konseptutvikling og videre kommersialisering av Veen Gard. Gården har stort potensiale og mange spennende ideer, og det arbeides blant annet med et forprosjekt for å etablere eget ysteri på gården.

«Vi liker utvikling på Veen gardscamping, og er særdeles fornøyd å ha knyttet oss opp til TEAL som rådgivende aktører. Gleder meg til fortsettelsen.» – Gjermund Vassbø

Flere nyheter