Skavland Gartneri

Skavland Gartneri produserer og leverer tomater av ekte norsk kvalitet. Med 26000 kvm moderne veksthus på gården og en familie med tomat som livsstil leveres det store mengder tomater til distributører over hele landet.

Tomat i generasjoner

Så mye som annenhver tomat konsumert i Norge kommer fra Ryfylke like utenfor Stavanger. Omgivelsene her består av fjord, fjell og sjø, og dette er gunstige dyrkingsforhold for tomater. Skavland Gartneri er en av de største gårdene i denne regionen og drives av Håvard Skavland som er tredje generasjons tomatdyrker. I 2021 har han drevet med tomater i hele 26 år. Han får god hjelp av kona Edle, og barna som muligens blir neste generasjons tomatdyrkere. Skavland gartneri produserer ulike sorter tomater derav juanita tomater, perletomater, rødmetomater og klasetomater. Tomatene fra Skavland Gartneri leveres til Bama som distribuerer videre til Rema 1000 og Norgesgruppen. (https://www.skavlandgartneri.no)

Vår rolle

TEAL har hjulpet Skavland Gartneri med søknadsprosess til Innovasjon Norge. Dette har bidratt til at Skavland Gartneri har fått innvilget tilskudd til blant annet LED-lys i veksthusene. Vi har også sammen med Skavland Gartneri sett på vekstmuligheter innen ledelse, organisasjon og strategi.

Flere nyheter