Rogaland Havbruks-park

Som aktør i Rogaland Havbrukspark går du inn i et etablert oppstartsmiljø som er tilrettelagt for forskning og utvikling innen landbasert oppdrett.

Øke sjansen for kommersiell suksess

Havbruksparken er lokalisert på Judaberg på Finnøy utenfor Stavanger der de har lokaler med tilrettelagt infrastruktur for marine arter. De har lisenser på 27 unike arter fisk og skalldyr, noe som gjør spekteret stort og mulighetene mange. Som aktør i havbruksparken er det enkelt å komme gang, og behovet for investeringer er minimalt. Du kan få hjelp fra ide til kommersialisering og har tilgang til et nettverk bestående av serieentrepenører, bransjeeksperter og forskere.  https://www.roghav.no

 

Vår rolle

TEAL har har spilt en viktig rolle ved realisering av Rogaland Havbrukspark. Vi har bidratt med utvikling av strategier og målsetninger, samt kommersialisering. TEAL vil fortsatt være del i utviklingen av Rogaland Havbrukspark i fremtiden, men samtidig jobbe sammen med Rogaland Havbrukspark for å øke deres aktørers sjanse for kommersiell suksess. Vi kan bidra med alt fra forretningsutvikling og rådgivning, til investorsøk og markedsføring.

Flere nyheter