Målbedriften Helgøysund Marina gikk helt til topps!

Helgøysund Marina var en av 16 gjestehavner nasjonalt som var nominert til den gjeve kåringen Årets gjestehavn 2022. Seks av de nominerte gikk videre til finalen, og to av finalistene fikk hele 75% av stemmene. Til slutt var det Helgøysund Marina som gikk helt til topps. Kåringen arrangeres av Båtmagasinet.

Helgøysund Marina gikk helt til topps i nasjonal kåring, og kan nå smykke seg med tittelen Årets Gjestehavn 2022!

En særdeles velfortjent hederstittel som ikke kommer av seg selv! Teamet på Helgøysund har gjennom de siste par årene jobbet knallhardt for å utvikle både seg selv, butikken, restauranten og marinaen for å kunne gi gjestene sine en best mulig opplevelse. Helgøysund Marina er en aktiv målbedrift i næringshageprogrammet, og satte i 2020 et hårete mål om å igjen blir kåret til Norges beste gjestehavn. Forrige gang var i 2008. Helgøysund Marina var allerede en populær destinasjon for mange båtfolk, men trengte samtidig et løft for å ruste seg for fremtiden og sikre utvikling og lønnsom bærekraftig drift. Det ble derfor igangsatt et større prosjekt sammen med TEAL for å sikre kortsiktig og langsiktig utvikling av marinaen.

«Vi er svært glade for å hatt TEAL med på utviklingen av Helgøysund Marina. Prosjektet har vært ledet av Bent O. Hansen, og arbeidet som er utført har vært et viktig bidrag til at vi fikk utmerkelsen Årets gjesthavn 2022» – Oddfrid Nedrebø, Daglig leder Helgøysund Marina

TEAL har bistått med konseptutvikling (marina, restaurant og hytteutleie), kompetanseløft, kommersialiseringsfokus, utvikling av ny meny, trening av personal, profilering (logo, nettsider, serveringsutstyr+) og bestillingsløsninger for restaurant +++. Prosjektet mottok også Covid19 støtte fra Stavanger kommune. TEAL var ansvarlig søker, og gjennomførte hele søknadsprosessen

Helgøysund har vært en naturlig møteplass i 100 år, og er i seg selv en viktig destinasjon for båtfolket, hyttefolk, lokalbefolkningen og andre tilreisende. Familien Nedrebø har drevet butikk i Helgøysund siden 1923, og gjestehavn siden 1969. Anlegget består av en stor marina, Joker dagligvarebutikk og egen restaurant.

Les mer om Helgøysund Marina på https://helgoysund.no/

Artikkelfoto: Daniel Nedrebø Gjertsen

Flere nyheter