Bygdakokken åpner kafé på Innbyggar-torget på Judaberg

1.mars åpner Joakim Moberg Wiborg – Bygdakokken – ny Kafé på Innbyggartorget på Judaberg. Joakim har lenge arbeidet aktivt med å skape sitt eget spisested på Finnøy, og nå går drømmen endelig i oppfyllelse. Foto: Rita Lindås

Joakim ønsker velkommen til feststemt åpning 01. mars kl. 12!

Bygdakokken har siden 2016 levert cateringtjenester til små og store oppdrag. På referanselisten står alt fra 40-års lag, julebord «hjemme hos» og store bryllupsmiddager.

Joakim ønsker å skape et tilbud for innbyggere og tilreisende til Finnøy som ønsker å kose seg med alt fra enkel snacks til en fullverdig middag. Det gode måltidet står i sentrum for utviklingen av den nye Kaféen, og lokale råvarer fra Ryfylke og omegn vil stå sentralt i maten som blir servert.

Menyen kommer til å bestå av alt fra salater og supper til sandwicher, husmanskost og hamburgere med mer. I tillegg vil det selvfølgelig bli deilig bakst og kaker sier Joakim entusiastisk.

 

 

«Innbyggartorget skal være mer enn bare et spisested – det skal være en samlingsplass for alle aldersgrupper. Kaféen skal være stedet for uformell stemning, god drøs og selvfølgelig en god dose godt humør!» – Joakim Moberg Wiborg

Joakim har lang fartstid på kjøkkenet. Han startet læretiden sin hos Arne Brimi, og har blant annet jobbet hos Bølgen & Moi, Fossheim Hotell, Tom Viktor Gausdal, Preikestolen Fjellstove, Lysefjordsenteret og Bakeriet i Lom.

Bygdakokken har målbedriftsavtale med TEAL. Våre forretningsutviklere Per Øystein Sandvin og Bent O. Hansen har bidratt med utvikling av avtaler, konsept, kommersialisering og forretningsplan.

Flere nyheter