Glad Q

Glad Q leverer smarte løsninger til fjøs. Løsningene gjør dyra mer tilfredse, og gir bonden mindre arbeid. Dyr som trives vil yte mer og produktene Glad Q leverer har dokumentert effekt på helseplager hos kyr.

Bedre tilværelse for bonde og ku

Kravet om løsdriftsfjøs innen 2034 og andre retningslinjer setter mange bønder i en situasjon der de må oppgradere fjøsene for å imøtekomme regjeringens krav. Glad Q kan bidra med effektive og gode løsninger som ikke bare imøtekommer kravene og retningslinjene, men som også sikrer stabil og økt melkeproduksjon. Glad Q er leverandør og montør av 2-delte vannmadrasser som har dokumentert effekt på helseplager hos kyr. Helseplager påvirker kuas yteevne og jurbetennelse, trykksår, ryggskader og skader og hevelser i haseledd er kjente problemer for mange bønder. Ved å installere 2-delte vannmadrasser i løsdriftsfjøs reduseres disse helseplagene og veterinærutgiftene holdes til et minimum, i tillegg produserer kua mer melk og trives bedre.

Vår rolle

TEAL samarbeider med Glad Q og hjelper til med videreutvikling av bedriften. Fremover står nye nettsider i fokus, samt ny forretningsplan og organisering.

Flere nyheter