Bygda-kokken

La Bygdakokken Joakim stå for maten, så kan du nyte tiden med dine gjester.

Lang erfaring, og lidenskap for lokale råvarer

Bygdakokken er uansett anledning opptatt av gode, lokale råvarer og brenner sterkt for å skape de gode matopplevelsene. Joakim Moberg Wiborg er mannen bak Bygdakokken. Han er født og oppvokst i Sogndal i Sogn, og har tatt matinteressen og lidenskapen for lokale råvarer med seg til Vestlandet. Reisen til Joakim startet i Sogndal der han tok kokkeutdanning og deretter fikk han læreplass hos opplæringskontoret Brimi-kjøken hvor han var lærling og kokk i flere år. Senere har Joakim vært kokk på kjente restauranter som Bølgen & Moi, Strand Resturant og Preikestolen Fjellstue. I dag tilbyr Joakim kokketjenester og matopplevelser gjennom sitt eget selskap – Bygdakokken. https://www.bygdakokken.no

 

Vår rolle

TEAL har hatt del i utvikling av Bygdakokken, og hjulpet Joakim fra ansatt til selvstendig næringsdrivende. Vi har vært med å utvikle forretningsplan og strategi for videre utvikling av selskapet. Bedriftsmarkedet ble fort interessant for Joakim, og vi har også bidratt med utvikling av forretningsmodell med hovedfokus på B2B markedet. Bygdakokken har en spennende matfilosofi og spenstige fremtidsplaner, og vi i TEAL gleder oss til å følge selskapets utvikling.

 

Flere nyheter